Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Zlatan Hreljac i Orlando Rivetti: pogledajte prilog s noći HNK Rijeka
19.12.2018.

Hrvatski nogometni klub Rijeka na priredbi "Noć HNK Rijeka" prigodnim darom zahvalio je Zlatanu Hreljcu i Orlandu Rivettiju na dugogodišnjoj suradnji.

Zlatan Hreljac godinama je bio dio riječkog sporta obavljajući funkciju direktora Rijeka sporta, te je član Uprave HNK Rijeka, u prosincu će zaključiti svoj radni vijek.

- Hvala Rijeci na daru, a izuzetno je lijepo i ugodno bilo raditi u sportu. Naša suradnja je bila vezana i za HNK Rijeka i nastupe na stadionu Kantrida. U sjećanju će mi naravno ostati titula, ali prije svega nezaboravni Stuttgart, rekao je Zlatan Hreljac.

Orlanda Rivettija ne treba posebno predstavljati, bard riječkog novinarstva već desetljećima nezaobilazno je ime u hrvatskom novinarstvu. Iako je službeno već neko vrijeme u mirovini, Orlando će biti dio novinarstva sve dok bude mogao raditi.

- Novinari su kao policija, nikada ne ide u mirovinu, reći će u šali Orlando Rivetti.

- Nadam se da će biti zdravlja, da ću i dalje raditi i pratiti Rijeku, nije bitno na koji način. Rijeka je veliko zadovoljstvo, dočekao sam da Rijeka osvoji naslov prvaka, ima li nešto ljepše od toga, rekao je Orlando Rivetti.

Zlatan Hreljac i Orlando RivettiPrijava na newsletter