Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 11. kolo
Rijeka – Lokomotiva 1:0
08.11.2020.

Nogometaši Rijeke pobijedili su Lokomotivu 1:0 u utakmici 11. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Lokomotiva je prva prijetila. Jednu dugu loptu odbio je Escoval, Tuci je natrčao i odlično potegnuo iz voleja s 20 metara, ali Nevistić je sjajno reagirao.

Rijeka je uzvratila udarcem Menala (10') kojega je lako ukrotio Hendija, dok je pokušaj Cokaja (11'), nakon ubačaja Karačića, otišao od travnjaka preko gola.

I onda je stigao gol. Štefulj je ubacio s lijeve strane, Kolinger nije dobro reagirao. Lopta je pogodila Pivarića u tijelo i odbila se u ruku, a sudac Lovrić pokazao je na bijelu točku.

Murić je preuzeo odgovornost i poentirao s bijele točke - 1:0.

U 26. minuti Čerin i Lončar lijepo su duplim pasom otvorili priliku za Čerina, ali udarac sa 16 metara išao je ravno u Hendiju.

Trideseta minuta donijela je novu priliku za bijele. Menalo je gurnuo za Kulenovića koji je uspio stići prije Hendije, ali je u kaznenom prostoru otišao u lijevu stranu. Napadač Rijeke vratio je loptu u srce kaznenog prostora, ali Murić nije dobro zahvatio loptu i ona je otišla preko grede.

U 41. minuti u glavnoj ulozi bio je Sandro Kulenović. Napadač Rijeke lijepo je pucao s ruba kaznenog prostora, ali Hendija je odlično reagirao i sačuvao mrežu.

Lokomotiva je krenula angažiranije u nastavak utakmice. U 50. minuti Aliyu se našao u odličnoj situaciji na rubu kaznenog prostora, ali Smolčić je na vrijeme izašao i blokirao udarac.

Rijeka je uzvratila u 54. minuti. Murić je sjajno prošao s desne strane, ušao u sredinu i potegnuo sa 16 metara, ali greda je spasila goste!

četiri minute kasnije Kulenović se lijepo okrenuo na rubu kaznenog prostora i gurnuo za Štefulja na lijevu stranu, ali udarac je otišao preko grede.

U 66. minuti Murić je ubacio iz slobodnog udarca, Menalo je pucao glavom, lopta je prošla uz vratnicu.

Rijeka je u 77. minuti bila blizu drugog gola. Smolčić je izbacio Sterlinga, koji je povukao kontru i gurnuo za Menala koji je uspio proigrati Kulenovića. Uslijedio je snažan udarac, Hendija je uz pomoć grede uspio sačuvati mrežu!

Rijeka – Lokomotiva (36)
:
,
°C ()
:
:
: :
:
:
(LETEĆE IZMJENE)Prijava na newsletter