Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Zajedno smo Rijeka!

Cijenjeni navijači, Riječanke i Riječani,

U svojoj dugoj povijesti koja seže još od 1926. godine, nogometni klub grada na Rječini jedan je od najznačajnijih sportskih i društvenih subjekata regije s uvijek važnom pozicijom u cijeloj zemlji, te neizostavan dio svih zbivanja. Stogodišnja tradicija kluba za koji navijam od malih nogu i ljubav prema rodnom gradu, bila je prekretnica u odluci da preuzmem odgovornost i obavezu te svoje mogućnosti i znanje iz poslovnog života usmjerim na stvaranje stabilnosti kluba koji će se istaknuti na hrvatskoj i europskoj nogometnoj sceni. Vjerovao sam tada da u tom motivu nisam sam, da Riječani i navijači Rijeke zajedno posjeduju energiju koja se prepoznaje kroz rezultate i stvaranje promjena. I nisam pogriješio.

Krilatica „Zajedno smo Rijeka!“ živi i dokazuje uspjehe. Titule osvajača Kupa Jugoslavije, naslov pobjednika Balkanskog kupa ili čuvena pobjeda protiv Real Madrida neki su od trenutaka koji su ostavili neizbrisiv trag na stranicama klupske povijesti i dali nam obavezu i privilegiju da nastavimo nadograđivati klub na svim razinama kako bismo ga približili europskom nogometu. To je put i vizija kojom smo krenuli, stvaranjem optimalnih uvjeta za razvoj mladih nogometaša u Školi nogometa i napredak igrača prve momčadi. Iskorak kojeg smo ostvarili već nakon prve sezone, igranje u skupinama Europske lige nakon prolaska njemačkog velikana Stuttgarta, bili su nam još veći poticaj da nastavimo putem koji smo zacrtali. Uslijedila je povijesna 2014. godina praćena sjajnim uspjesima, osvajanjem Kupa i Superkupa Hrvatske i novim iskorakom u Europu koja je pod legendarne stijene Kantride dovela neke od najznačajnijih europskih klubova. Tu ne namjeravamo stati, naša je misija stvoriti klub koji će dugoročno pripadati vrhu hrvatskog nogometa, kontinuirano nastupati u europskim natjecanjima i biti istinski ponos grada, županije i cijele Hrvatske.

Krilatica „Zajedno smo Rijeka!“ živi i dokazuje uspjehe.

Svjedoci smo kvalitativnih postignuća koja su stigla i prije nego smo to očekivali i planirali. To nam je potvrda kvalitetnog rada i htijenja sportskog kolektiva, stručnog stožera i svih klupskih službi. Svi nedavni uspjesi rezultat su odlične radne atmosfere stvorene u duhu zajedništva. Budući cilj nam je održati kontinuitet kroz stručan rad i učinkovitu organizaciju Kluba, što jamči stabilnost Rijeke i temelj nove ambicioznosti. Uprava Kluba i nadalje će bezrezervno ustrajati na omasovljenju Škole nogometa i odgovornom radu s djecom. Klupska škola je budućnost HNK Rijeka i širi smisao sportskog i društvenog djelovanja najjačeg kluba u regiji. Upravo je ulaganje u razvoj igrača i stručnog trenerskog kadra iz domaće škole nogometa dugoročni strateški cilj Kluba i sva ulaganja su usmjerena u njegovu realizaciju. To se u prvom redu odnosi na gradnju trening kampa, sportskog kompleksa što će mladim nogometašima omogućiti optimalne uvjete za rad i nogometni razvoj, ali jos važnije pružiti zdravije sportsko odrastanje i stvaranje radnih navika za svu djecu.

Ljubav prema svom klubu neraskidiva je veza za svakog navijača, a članstvo jedan od načina na koji se pokazuje privrženost klubu. Broj članova kluba kojih je svakim danom sve više i na koje smo posebno ponosni veliko nam je priznanje za sve učinjeno. Svjesni smo da je pred nama još dug put i značajna ulaganja u logistiku i stadionsku infrastrukturu, ali sve najljepše sportske priče počinju prvim korakom s centra igrališta. Stoga, snažan sportski kolektiv europske budućnosti treba partnere vizionarskog poleta. Hvala Vam na podršci koju nam pružate, ona je glavni temelj zajedničkog uspjeha.

Krepat ma ne molat!

Damir Mišković, predsjednik Uprave

 

Osnovni podaci
PUNI NAZIV Hrvatski nogometni klub Rijeka s.d.d.
GODINA OSNUTKA 1946.
USPJESI 1 Prvenstvo Hrvatske
6 Kupova Hrvatske
2 Kupa Jugoslavije
1 Superkup Hrvatske
1 Balkanski Kup
PREDSJEDNIK UPRAVE Damir Mišković
TRENER Simon Rožman
STADION HNK Rijeka
ADRESA Rujevica 10, 51000 Rijeka
WEB www.nk-rijeka.hr
EMAIL nk-rijeka@ri.t-com.hr
TEL +385 51 563 623
FAX +385 51 261 174
OIB 38726608831

 

Prijava na newsletter