Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka: od ponedjeljka posjetite naš novouređeni fan shop u gradu
31.01.2021.

Dragi navijači i navijačice,

Od ponedjeljka 1. veljače, nakon preuređenja, ponovo otvaramo naš fan shop u centru grada.

Lokacija je ostala ista nedaleko od Trga bana Jelačića na adresi ulici Pavla Rittera Vitezovića 1, ali u novom ruhu i prepoznatljivim riječkim bojama.

Pronađite na jednom mjestu mnoge artikle Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, osigurajte dres, trenerku, majicu s kapuljačom, torbu, ruksak i mnoge druge artikle, a u fan shopu moći pronaći i neke nove artikle riječkog prvoligaša poput magneta, privjeska i mnogih drugih memorabilija.

U fan shopu ujedno ćete moći kupiti i primjerka monografije "Rijeka bijelih snova" koja je nedavno izdana i u kojoj je objedinjena povijest riječkog prvoligaša

Za naše vjerne članove, i članove KN Armada, osiguran je popust od 10 posto na sve artikle, uz predočenje osobnog dokumenta i važeće članske iskaznice.

Radno vrijeme fan shopa je od ponedjeljka do petka od 9 do 20 sati, te subotom od 9 do 14 sati, dok će fan shop u sklopu kampa HNK Rijeka biti otvoren dva sata prije svake domaće utakmice po ponovnom otvaranju stadiona za publiku.

Važno je naglasiti da zbog mjera oko koronavirusa, u istom trenutku u fan shopu mogu biti dva kupca. Broj telefona fan shopa je 051/214-880

Vidimo se u fan shopu!
Prijava na newsletter