Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : 1. HNL pioniri
Rijeka – Hajduk 0:0
26.04.2021.

Pioniri Rijeke remizirali su protiv Hajduka (0:0) u jednoj pravoj, prvenstvenoj utakmici u okviru 21. kola Prve HNL.

Hajduk je bio fizički nadmoćniji, utakmica puna tempa, naboja i prilika s obije strane.

U prvom poluvremenu Valinčić je imao priliku za gol, udarac iskosa sa 16 metara otišao je preko gola. Rijeka je uglavnom bila na polovici Hajduka i visokim presingom u par navrata oduzela loptu i prijetila vratima gostiju.

Iz jedne takve situacije Bubnič je oduzeo loptu stoperu Hajduka i proslijedio do Valinčića, a ovaj je s 25 metara uputio udarac i lopta je završila u rukama vratara.

Hajduk je imao jednu situaciju u posljednjoj minuti, ali sigurni Bodetić je bio na mjestu. U drugom poluvremenu, odmah na početku, gosti su dobili crveni karton, što je Rijeci dalo brojčanu nadmoć na terenu.

Hajduk je prijetio polukontrama, ali nije uspio probiti stabilnu obranu Rijeke. Rijeka je prijetila prema vratima Hajduka i stvarala šanse, a najbolju priliku propustio je Precetti kada je s deset metara pucao iznad gola.

Rijeka – Hajduk (12)
:
,
°C ()
:
:
: :
:
:
(LETEĆE IZMJENE)

 
Prijava na newsletter