Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 33. kolo
Rijeka – Hajduk: priopćenje za navijače
11.05.2017.

S obzirom na izrazito velik interes navijača HNK Rijeka za utakmicu 33. kola Prve MAXtv lige između HNK Rijeka i HNK Hajduk obavještavamo sve naše navijače o sljedećem:

Utakmica je od strane MUP-a proglašena utakmicom visokog sigurnosnog rizika i sukladno tome poduzimat će se pojačane sigurnosne mjere za vrijeme dolaska, tijekom boravka i za vrijeme odlaska navijača. Zbog navedenog neće biti točenja alkoholnih pića u zoni stadiona.

Sve ulaznice su rasprodane pa samim time neće biti prodaje na dan utakmice. HNK Hajduk je preuzeo 350 ulaznica za svoje navijače i iste će prodavati u Splitu, dok na dan utakmice neće biti moguće kupiti ulaznicu za gostujuću tribinu.

Ulazi na stadion se otvaraju u 15 sati, a s obzirom na to da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu da bi se izbjegle gužve na ulazima.

Napominjemo da svaki posjetitelj (uključujući i djecu do 14 godina) mora posjedovati valjanu ulaznicu ili propusnicu i ovim putem još jednom molimo sve posjetitelje s djecom da zbog sigurnosnih razloga te izbjegavanja mogućih ozljeda Vas i Vaše djece ne prolazite zajedno s djetetom kroz ulazne barijere (tzv. brojače ulaznica ili češljeve).

Neka i ova utakmica prođe bez izgreda te stoga pozivamo i molimo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na zakonske odredbe iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i dr.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. hukanja, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije (novčane kazne i zatvaranje tribine) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.

Veliko hvala svim našim vjernim navijačima odnosno našem dvanaestom igraču na izuzetnoj podršci i vrhunskoj atmosferi koju stvarate na utakmicama našeg najdražeg kluba.

Ovim putem želimo još jednom čestitati godišnjicu našoj najvjernijoj Armadi koja bezuvjetno bodri naš klub već punih 30 godina.
Prijava na newsletter